fcb.portal.reset.password

Museu English

[[BOTOVERMELL::VISITA EL CAMP NOU EXPERIENCE++::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

El 2013 va ser un any de lideratge per al Museu del FC Barcelona, ja que va tancar la seva activitat anual com el museu més visitat de Catalunya, amb 1.506.022 visitants. El segueixen en aquest rànquing, en segona posició, el Teatre-Museu Dalí de Figueres amb 1.333.430 i, tot seguit, en tercer lloc, el Museu Picasso de Barcelona amb 915.226 visitants, segons dades oficials facilitades pels propis centres.

El 2014, any de xifres emblemàtiques

Aquest lideratge del 2013 ha donat pas a un 2014 que va començar amb una nova fita que subratlla el destacat volum d’afluència d’aquest espai. El 4 de gener el Museu va rebre el seu visitant 25 milions. L’Àlex Jiménez i els seus dos fills, l’Estanis i el Dídac, de 10 i 7 anys, respectivament, van gaudir d’aquest honor i, a més de ser agraciats amb una visita exclusiva, van ser rebuts a l’entrada d’aquesta instal·lació pel vicepresident i responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i pel director del Museu, Jordi Penas.

Aquesta fita milionària compartirà protagonisme aquest 2014 amb una altra xifra també molt significativa. El 24 de setembre d’aquest any el Museu complirà 30 anys d’existència, un número rodó que ens transporta al dia de la Mercè del 1984, data en què es va tallar la cinta de la seva inauguració.

El Museu, un espai viu

Les novetats que genera el mateix Club i les seves seccions esportives exigeixen que els continguts del Museu s’hagin d’actualitzar i repensar periòdicament. Una de les últimes novetats en aquest sentit ha estat l’ampliació de l’Espai Messi, on es poden veure -a més de les quatre Pilotes d’Or que ha guanyat l’argentí-, les tres Botes d’Or del seu palmarès; l’última, incorporada aquests mes de gener a les vitrines. Completen aquesta zona unes pantalles que emeten tots els gols que el ‘10’ ha marcat amb el Barça.

El Camp Nou Experience és el millor lloc per conèixer la història del FC Barcelona de primera mà i et permet contemplar les 22 Lligues, 4 Lligues de Campions i l’increïble palmarès del Club.

D’altra banda, a l’espai multimèdia s’ha estrenat recentment un nou muntatge audiovisual on es poden reviure, en una projecció de gran format, els moments esportius més emocionants dels últims 10 anys. En aquest espai també es poden trobar unes pantalles tàctils on es recullen els 200 moments màgics de la història del Club.

A més de visitar el museu interactiu, el Camp Nou Experience es complementa amb el ‘tour’ per les zones més emblemàtiques de l’Estadi, com són el terreny de joc, el túnel de jugadors, el vestidor de l’equip visitant i les zones de premsa.

Infogràfic Museu FC Barcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();