fcb.portal.reset.password

El funeral a Antoni Ramallets ha estat a Sant Joan de Mediona / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dijous al matí s’ha donat l’últim adéu al mític porter del FC Barcelona del anys 50, Antoni Ramallets, que va morir dimarts a l’edat de 89 anys. Un àmplia representació blaugrana, encapçalada pel president Sandro Rosell, ha estat present a l’església de Sant Joan de Mediona, on ha tingut lloc el funeral.

Fins a la petita localitat de l’Alt Penedès també s’hi ha apropat el tècnic del primer equip Tata Martino, els quatre capitans –Puyol, Xavi, Iniesta i Valdés-, i els membres del cos tècnic Jordi Roura, Aureli Altimira i De la Fuente. El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, el director esportiu de Futbol Professional, Andoni Zubizarreta, i els assessors de la Junta Directiva, Carles Rexach i Josep Maria Fusté, també hi eren, així com un gran nombre d’exjugadors del FC Barcelona representats pel president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda. Els expresidents Josep Lluís Núñez i Joan Laporta han estat presents al funeral.

L’himne del Barça com a comiat

La cerimònia ha finalitzat amb l’himne del Barça per voluntat de la família. A continuació la comitiva del FC Barcelona ha expressat el seu condol a les filles d’Antoni Ramallets. El poble de Sant Joan de Mediona també ha volgut mostrar el seu condol per la mort del porter i moltes cases han lluït banderes del Barça i de Catalunya als seus balcons.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();