fcb.portal.reset.password

Obert el període de votacions del 5è. Premi Barça Jugadors

A partir d’aquest dilluns s’inicia la campanya de les votacions del 5è Premi Barça Jugadors, convocat per l’Agrupació Barça Jugadors i patrocinat per Estrella Damm per distingir el jugador del FC Barcelona amb més joc net de la temporada 2013/14.

Fins al 19 de juny, tothom qui ho vulgui podrà votar el jugador del Barça tenint en compte la seva conducta dins i fora del terreny de joc, la relació amb la resta de companys, el tracte amb els rivals i l’estimació de l’afició.

El canal per exercir les votacions serà el perfil de Facebook de l’Agrupació Barça Jugadors (www.facebook.com/FCBJugadors). Posteriorment, es reunirà un jurat format per representants institucionals i de mitjans de comunicació per decidir, entre els 6 jugadors més votats, quin és finalment el guanyador del 5è Premi Barça Jugadors.

Enguany s’ha realitzat un espot promocional a la Masia del FC Barcelona en què han participat cinc exjugadors del primer equip del Barça: José Mari Bakero, Gaizka Mendieta, Tente Sánchez, Robert Fernández i Thomas Christiansen.

Entre tots els participants de les votacions se sortejarà un viatge per a dues persones per acompanyar el primer equip en un desplaçament de Lliga o Copa del Rei de la pròxima temporada, la 2014/15.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();