fcb.portal.reset.password

"Saltem al terreny de joc!"

Aquest dilluns 22 de juliol els socis del FC Barcelona podran adquirir en exclusiva entrades per a tots els partits de la Lliga 2013/14, exceptuant el clàssic contra el Reial Madrid. Tenen un 20 % de descompte en qualsevol partit i en totes les zones de l’Estadi, tret de la visita de l’Atlètic de Madrid (5 %). A partir del dimarts 23, la venda s’estendrà a tots els aficionats.

Els canals de compra de les entrades seran a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat) i les taquilles, que estaran obertes de les 9 h a les 19.30 h.

Com a novetat per a la temporada 2013/14, s’ha creat la zona ‘Lateral 4a Graderia’, que s’ubica a l’antiga part central de la General.

Pel que fa al Barça-Madrid, que es disputarà el cap de setmana del 27 d’octubre, la data d’obertura de venda d’entrades està pendent.

[[BOTOVERMELL::Entrades++Lliga 2013/14::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/calendari::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


Entrades per al Gamper i la Supercopa

Cal recordar que, des de fa dies, els socis i aficionats ja poden adquirir les seves entrades per al Trofeu Joan Gamper, que enfrontarà el Barça amb el Santos el divendres 2 d’agost, i també les de la Supercopa d’Espanya, contra l’Atlètic de Madrid.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();