fcb.portal.reset.password
La plantilla del Barça, el president Bartomeu i els representants de Qatar Airways

El FC Barcelona i Qatar Airways van presentar l'avió amb els colors del Barça

Els jugadors del primer equip de futbol, juntament amb el president Josep Maria Bartomeu, el vicepresident de l’Àrea Estratègica Econòmica, Javier Faus, i el director general, Antoni Rossich, van donar la benvinguda dimecres, a l’aeroport del Prat, al Boeing 777 dissenyat per mostrar l’associació entre el FC Barcelona i Qatar Airways. Era la primera vegada que l’avió aterrava a la ciutat de Barcelona.

El capità i la tripulació del vol també van tenir l’oportunitat de fotografiar-se juntament amb la comitiva blaugrana. Aquest Boeing 777 vola actualment a una sèrie de destins a tota la xarxa mundial de la companyia aèria, incloent-hi Bangkok, Singapur i Mumbai.

L’avió, que compta amb un disseny impressionant que incorpora els colors i l’escut del Barça a la seva part posterior, duu imprès el lema Un equip que uneix el món, que es va a donar a conèixer per primer cop en el popular espot de televisió de Qatar Airways i el FC Barcelona que s’ha pogut veure a tots els racons del món. El disseny de la bandera del FC Barcelona, així com el logotip d’Oryx de Qatar Airways, va ser elaborat a Dublín (Irlanda). Pintada a mà i amb un efecte d’ombrejat, vol crear la il·lusió d’estar constantment en moviment.

Declaracions del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i del conseller delegat de Qatar Airways, Akbar al Baker:

Bartomeu: “L’avió simbolitza el valor de l’aliança entre el Barça i Qatar Airways”

“Ha estat molt emocionant poder veure de prop aquest avió immens i espectacular, el Boeing 777 de Qatar Airways, que llueix amb els colors blau i grana i l’escut del FC Barcelona. És la primera vegada que el Boeing 777 del nostre patrocinador aterra a la nostra ciutat i li donem la benvinguda. Aquest avió simbolitza el valor de l’aliança entre el Barça i Qatar Airways i la nostra vocació universal i global, que es reflecteix en els viatges intercontinentals que realitza. Estem encantats del fet que passegi els nostres colors arreu del món”.

Al Baker: “El Boeing 777 demostra que creiem fermament en aquesta associació”

“Estem molt contents de veure el nostre Boeing 777 amb el disseny de l’equipació del Barça per primer cop a Barcelona, la casa dels nostres socis del FC Barcelona. L’arribada de l’aeronau a aquesta ciutat tan maca ha estat encara més especial gràcies a l’assistència dels jugadors, del Sr. Bartomeu, el Sr. Faus i el Sr. Rossich. Aquest avió, que representa tant la nostra aerolínia com els nostres amics del FC Barcelona, demostra una vegada més que creiem fermament en aquesta associació. Desitgem a l’equip molta sort per al seu últim partit el dissabte”.

Tornar a dalt