fcb.portal.reset.password

4.599 socis estan convocats a l'Assemblea General Ordinària del Club d'aquest dissabte / FOTO: ARXIU FCB

A partir de les 16 h, en primera convocatòria, i a partir de les 16.30 hores en segona, l’activitat del Club es concentrarà al Palau de Congressos de Catalunya amb la celebració d’un dels actes més importants de l’Entitat, l’Assemblea General Ordinària. Entre els punts principals de l’ordre del dia, destaca la inclusió de la presentació del pla estratègic 2012-16, i la consulta per a l’autorització per a la convocatòria d’un referèndum per al projecte immobiliari de l’Estadi.

Així, per a aquesta Assemblea, estan convocats 4.599 socis compromissaris: 3.490 dels quals van ser escollits en el sorteig que el Club va celebrar al juny del 2012, d’acord amb els Estatuts del Club. Els socis més antics de l’Entitat (1.049), 20 components de la Junta Directiva, 6 expresidents del FC Barcelona, els membres de la Comissió de Disciplina (4) i de la Comissió Econòmica (5), i finalment, 25 membres designats directament per la Junta Directiva per a cada Assemblea.

Cardoner: “L’Entitat té absolutament garantit el futur”

Per Jordi Cardoner, el fet que mitjançant l’Assemblea “pugui haver-hi un equilibri i una bona comunicació per prendre decisions amb criteri” és un fet que fa l’Entitat “molt diferent, més que un Club”. A la vegada, el vicepresident de l’Àrea Social considera que aquesta vessant “és el que d’alguna manera garanteix que la nostra Entitat, independentment de l’entorn econòmic, social i del que passi fora, tingui absolutament garantit el futur”.

Freixa: “El Barça socialment és potentíssim”

Per la seva banda, Antoni Freixa apunta que, des del punt de vista social, el FC Barcelona és “un fenomen únic en el món”. I explica: “Es tracta d’un Club que és propietat de 180.000 socis i que té aquesta vocació de fer partícip tothom, i per tant de tenir un funcionament plenament democràtic on es garanteixin els drets individuals de cadascun dels seus membres.” El portaveu i secretari de la Junta Directiva afirma que el Barça “socialment és potentíssim, fins i tot en el moment en què no hi ha hagut èxits esportius”. “Som un club absolutament únic, fins i tot des del punt de vista social i per damunt de l’èxit i de l’excel·lència esportiva que estem demostrant en els últims anys”, afegeix.

La presentació del pla estratègic 2012-16, així com la consulta per a l’autorització per a la convocatòria d’un referèndum per al projecte immobiliari de l’Estadi, són els punts que se sumaran a l’informe del president Sandro Rosell, l’aprovació de la liquidació de la temporada 2011/12 o l’aprovació del pressupost de l’actual. Les propostes de socis i sòcies d’acord amb el que estableix l’article 19.12 dels Estatuts, l’Informe del Síndic, i el torn obert d’intervencions completarien l’ordre del dia previst.

Tornar a dalt