fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell ha lliurat roses a les sòcies i aficionades abans del Barça-Llevant / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El FC Barcelona ha celebrat aquest dissabte diferents actes culturals i literaris aprofitant que dimarts és el dia de Sant Jordi. Així, com ja és tradició, l’Àrea Social del Club ha volgut celebrar la diada repartint roses a les sòcies i aficionades. El president Sandro Rosell i el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, s’han apropat fins a una de les carpes, la que estava situada a l’esplanada de Tribuna, per entregar en primera persona una de les 25.000 roses.

Amb els escriptors catalans

Aquest dissabte tampoc ha faltat una altra de les tradicions del FC Barcelona per Sant Jordi, ‘Lletres, al camp!’. El president Sandro Rosell ha rebut a la Llotja els onze escriptors i escriptores que aquest any formen part d’aquesta acció de promoció de les lletres catalanes. També hi eren el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, i la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs.

Salvador Espriu, homenatjat

Aquest any se celebren els 100 anys del naixement de Salvador Espriu, i el FC Barcelona, com a entitat col·laboradora de l’Any Espriu, ha homenatjat l’escriptor català. Abans de l’inici del partit contra el Llevant s’ha desplegat una gran lona en què s’ha recordat l’adhesió del Club als actes commemoratius pel centenari del seu naixement. A més, els espectadors han gaudit del poema ‘Inici del càntic en el temple’ a través d’un vídeo emès pels videomarcadors i que ha comptat amb la participació de l’actor Sergi López, encarregat de llegir-lo, i del director Lluís Danés, que ha fet el muntatge.

Coincidint amb l’homenatge a Espriu, el Club ha convidat aquest vespre a la Llotja la Mercè, el Francesc i el Sebastià Bonet, nebots de l’escriptor, i els alcaldes de Santa Coloma de Farners, localitat on va néixer, i d’Arenys de Mar, poble on va passar llargues temporades i amb una gran vinculació a l’obra literària de l’autor.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();