fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell / FOTO: ARXIU FCB

Sandro Rosell ha atès els mitjans de comunicació després de l’eliminació a la Lliga de Campions. “El primer que vull fer és felicitar el Bayern, ha estat clarament superior en aquesta eliminatòria. Hem estat sis anys seguits arribant a les semifinals de la Lliga de Campions. Estic molt orgullós del que han fet aquests jugadors”, ha afirmat el president del FC Barcelona.

El màxim representant blaugrana ha reconegut que el resultat global “potser és massa exagerat però això no treu que hagin estat superiors, crec que el Bayern és ara mateix l’equip més fort d’Europa i té moltes opcions de guanyar la final”.

Tots al costat de l’equip

“Les notes, al final de curs. El que hem de fer ara és donar suport als jugadors i seguir al seu costat fins al final de la temporada. Un cop s’acabi el curs ja hi haurà temps per prendre decisions“, ha assegurat Rosell, que ha afegit: “Ens hem de centrar en la Lliga, que encara no està guanyada. Ens hem de posar tots a treballar per aconseguir aquest objectiu”.

L’absència de Messi, es nota

Preguntat sobre l’absència de Leo Messi, el president del Barça s’ha referit a unes paraules que ja va utilitzar l’entrenador de l’equip: “Com ja va comentar Tito Vilanova, si el millor jugador del món no és al camp, es nota”. “En qualsevol cas, estic orgullós de tots els jugadors, dels tècnics i dels socis i aficionats. Han demostrat que saben guanyar i que també saben perdre”, ha reiterat Rosell.

En aquest sentit, el president del FC Barcelona respecta totalment la decisió dels tècnics: “Si han decidit no fer-lo jugar, ha estat un decisió purament tècnica. Res a dir”.

Tornar a dalt