fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, a l'ECA. Foto: Fabio Bozzani.

Sandro Rosell, a l'ECA. Foto: Fabio Bozzani.

Sandro Rosell, a l'ECA. Foto: Fabio Bozzani.

El president Sandro Rosell i el director de futbol Raül Sanllehí han participat aquest dimarts a la tarda a l’assemblea general de l’ECA (European Clubs Association), que se celebra a Doha (Qatar) entre dimarts i dimecres en el marc del cinquè aniversari de la creació de l’associació.

A la cita hi han assistit uns 160 clubs europeus, que han debatut, entre d’altres temes, sobre el canvi d’estatuts de l’ECA, la propietat de jugadors per part de fons d’inversió i el control econòmic sobre els clubs (Financial Fair Play). També s’ha tractat la relació entre les entitats i la FIFA i la UEFA, així com el format de les competicions UEFA del 2015 al 2018. La reunió s’ha desenvolupat amb bona sintonia per part dels presents.

Abans, al matí, Rosell havia presidit la reunió del grup de treball referent al màrqueting. El president del Barça i vicepresident de l’ECA també ha visitat, juntament amb Karl-Heinz Rummenigge (president de l’ ECA), el Qatar 2022 Legacy Pavilion, on s’exposa el projecte per al Mundial que es disputarà al país asiàtic d’aquí a nou anys.

Dimecres, més activitat

L’activitat a Doha es reprendrà aquest dimecres. Per llavors, està prevista una reunió entre els membres de l’ECA i uns 65 clubs invitats de fora d’Europa, com Boca Juniors (Argentina), Santos (Brasil), DC United (EUA) o Kashima Antlers (Japó). L’objectiu és l’intercanvi d’idees i opinions.

Una vegada finalitzada l’agenda amb l’ECA, el president Rosell presenciarà el partit que es diputarà a Doha entre l’Uruguai i la selecció espanyola, amb nou jugadors del Barça convocats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();