fcb.portal.reset.password

Fotografia de família dels assistents a la recepció

Coincidint amb el tercer partit de pretemporada del Barça de Tito Vilanova, aquest dissabte al migdia ha tingut lloc a París una recepció a la seu de la delegació del govern de la Generalitat a França que ha comptat amb la presència del vicepresident de l’Àrea Econòmica i Estratègica del FC Barcelona, Javier Faus, i el directiu de l’Àrea Esportiva de Futbol Formatiu i representant FCF, Jordi Mestre.
La delegada adjunta de la Generalitat de Catalunya a França, Maryse Olivé, ha donat la benvinguda a tots els assistents, entre els quals hi havia membres de la Generalitat de Catalunya i representants de les penyes de París, Lió, Àustria, Bèlgica, Polònia i Londres, entre d’altres.
 

Agraïment de Faus i obsequis

Després de la paraules del president de la Penya Barcelonista de París, Mathias Klingler, ha estat el vicepresident del FC Barcelona, Javier Faus, qui ha agraït a tots els assistents la seva presència i la seva fidelitat als colors blaugrana.

Amb el tradicional lliurement d’obsequis per part del Club, com a record de la trobada, i una fotografia de família s’ha posat el punt final a l’acte.

Tornar a dalt