fcb.portal.reset.password

Qatar Airways estarà present a la samarreta del Club a partir de la temporada 2013/14

El FC Barcelona i Qatar Sports Investments comuniquen que han acordat, dins dels termes del seu contracte, que Qatar Airways estarà present a la samarreta del Club a partir de la temporada 2013/14, com a nou patrocinador principal global.

D’altra banda, Qatar Sports Investments, d’acord amb el FC Barcelona, ha designat Qatar Foundation com a Soci Oficial de Desenvolupament Humà del FC Barcelona, fet que permetrà continuar impulsant iniciatives basades en els valors que comparteixen.

Sandro Rosell, president del FC Barcelona, ha donat la benvinguda a Qatar Airways, “una marca ambiciosa amb aspiracions globals, sempre compromesa a aconseguir la màxima excel·lència en el seu àmbit. Aquests són objectius amb els quals el FC Barcelona s’identifica plenament”.

El contracte signat entre QSI i el FC Barcelona preveia la possibilitat d’incloure un nou patrocinador a la samarreta a partir de la tercera temporada de l’acord, tal com es va informar a l’Assemblea de Compromissaris del setembre del 2011. Recordem que la inclusió de publicitat a la samarreta ja es va aprovar en l’Assemblea de Compromissaris de l’agost del 2003.

El president Rosell també ha destacat que “després de compartir dos anys fantàstics amb Qatar Foundation, estem encantats de continuar la nostra relació, donant-li la benvinguda com a Soci Oficial de Desenvolupament Humà”.

Akbar Al Baker, CEO de Qatar Airways, ha manifestat, per la seva part, que “estem encantats d’entrar en una aliança amb el FC Barcelona, el club de futbol més gran del món. Qatar Airways, que ha estat votada com a Millor Companyia Aèria del Món dos anys consecutius (2011 i 2012), treballarà amb el FC Barcelona en activitats que beneficiaran els aficionats i els passatgers, oferint recompenses tangibles a totes dues entitats”.

“Quan vam començar aquest fantàstic viatge amb el FC Barcelona, el nostre objectiu era treballar en estreta col·laboració amb el Club, l’equip i els seguidors per donar a conèixer Qatar Foundation a nivell internacional. Això ha estat un èxit. De fet, els dos primers anys de col·laboració han superat les nostres expectatives i estem mirant d’aprofundir i d’enfortir la nostra relació amb el FC Barcelona i els seus seguidors d’arreu del món, amb l’orgull de continuar la nostra condició de patrocinadors del Club”, ha afirmat un portaveu de Qatar Foundation.

Qatar Sports Investments, Qatar Airways i Qatar Foundation volen expressar el seu compromís comú amb els èxits del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();