fcb.portal.reset.password

Javier Faus, Jibril Rajoub, Sandro Rosell, Alon Bar i Carles Vilarrubí, en un gest que reflecteix la bona voluntat de convertir el partit per la pau en una realitat. FOTO: MARTA BECERRA-FCB.

Una representació de jugadors del primer equip, amb Musa Amer Odeh, ambaixador de l’Autoritat Nacional Palestina a l’Estat espanyol (el primer per l’esquerra) i Jibril Rajoub, i el seu fill (a la dreta de la imatge). FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El viatge institucional que la delegació del FC Barcelona, encapçalada pel president Sandro Rosell i el vicepresident Javier Faus, va dur a terme el febrer passat a Israel i Palestina està donant els seus fruits. L’oferiment per part del club blaugrana de disputar un partit de futbol a Tel Aviv amb el primer equip del Barça contra un combinat de jugadors israelians i palestins, que ajudi a estendre ponts de diàleg entre els dos pobles, va ser acollit amb bona predisposició per les diferents parts. Aquesta bona predisposició inicial s’ha traduït en un compromís entre les autoritats israelianes i palestines perquè el partit acabi sent una realitat. Seria a Tel Aviv el 31 de juliol.

La voluntat existeix, tal com van constatar el president Rosell i els vicepresidents Faus i Vilarrubí, en una trobada que van tenir ahir abans del partit de Champions contra el PSG amb Jibril Rajoub, president de la Federació de Futbol Palestina i del Comitè Olímpic Palestí, i Alon Bar, ambaixador d’Israel a Espanya. La trobada es va dur a terme després d’una reunió prèvia entre els dirigents del FC Barcelona amb el mateix Rajoub i l’ambaixador de l’Autoritat Nacional Palestina a Espanya, Musa Amer Odeh.

Els representants d’Israel i Palestina van comunicar els avanços realitzats en les negociacions de les parts per poder organitzar el partit per la pau i ara cal seguir treballant en els aspectes més logístics i operatius perquè aquest compromís es concreti en la seva celebració.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();