fcb.portal.reset.password

Sergio, Pedro, Thiago i Bartra, passejant per Barcelona / FOTO: Sergi Jasanada

Els carrers de Barcelona han estat l'escenari en el qual els jugadors Busquets, Pedro, Thiago i Bartra han lluït la nova col·lecció de Nike per al FCB. Una col·lecció de peces joves i inspirades en els colors que identifiquen el Club, la qual incorpora elements que parlen de la seva història i recorden els símbols més emblemàtics de l'herència blaugrana mitjançant un 'look vintage'.

Els quatre joves jugadors del FCB van passejar per Barcelona mostrant la bona relació, amistat i companyonia que hi ha a la plantilla. De la mà del fotògraf Sergi Jasanada, els jugadors van ser còmplices de bromes que van definir el to d'aquesta sessió de fotos i d'aquesta col·lecció.

Tot tipus de peces

Aquest nou llançament inclou una selecció única de peces com samarretes, polos, dessuadores i jaquetes, entre d'altres, que uneixen comoditat amb l'estil clàssic del Barça. A més, Nike incorpora la tecnologia DRI-FIT en moltes de les peces, com ara la samarreta Covert Vintage 73 Throwback que llueix Bartra i que pretén retre homenatge al passat amb un rentat especial que li confereix un aspecte retro i un tacte suau.

Peces com el polo Covert Vintage que vesteix Busquets, confeccionat per aconseguir un ‘look’ retro i que, a més, mostra detalls de l'equip, o l’AW77 Authentic, una dessuadora amb caputxa dissenyada amb teixit de pelfa de rínxol durador i rivet elàstic que, a més, llueix un cridaner brodat, aconseguiran que els aficionats puguin mostrar orgullosos els colors i emblemes del seu equip amb un ‘look’ actual.

Els jugadors escollits per a la sessió de fotos encaixen a la perfecció amb aquesta nova col·lecció que pretén transmetre els valors del FC Barcelona, com succeeix, per exemple, amb la jaqueta N98 Authentic que va utilitzar Pedro durant la sessió. Es tracta d’una peça confeccionada amb teixit durador i rivet de contrast que ofereix calidesa amb un aspecte mític i esportiu. És també el cas de la jaqueta reversible que van utilitzar Thiago i Bartra, una peça "dos en un" que inclou un brodat de l'equip de primera qualitat.

Una sessió distesa

La sessió de fotos mostra com són realment aquests quatre jugadors. Són aficionats a un equip, de la mateixa manera que ho són milions de persones. I entre ells es pot veure el bon ambient, sempre des de la humilitat, el respecte i l'admiració, els quals són alguns dels valors que transmeten tant l'equip com la roba i que tan bé mostra la col·lecció a través dels seus colors i dissenys.

Amb aquesta col·lecció Nike dóna l'oportunitat als jugadors i als aficionats d'expressar la seva passió pels colors del Barça fora del camp.

L’estrena, a Milà

La plantilla lluirà aquestes peces fora dels terrenys de joc, ja que aquesta nova col·lecció forma part del vestuari oficial del FC Barcelona. De fet, el desplaçament a Milà serà el primer en què els jugadors portaran alguna d’aquestes peces. La nova col·lecció ja està disponible als punts de venda habituals (FCBotiga Megastore, FCBotigues), així com a les botigues Nike i a nikestore.com.

Tornar a dalt