fcb.portal.reset.password

Aspecte final de la nova seu de l'Àrea Social del FC Barcelona

Remodelació d’alguns dels camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb el canvi de gespa del camp d’entrenament del primer equip com a reforma més destacada; millores tant a l’interior i exterior de l’Estadi com als voltants de la instal·lació blaugrana; ampliació de la zona de vestidors al Palau Blaugrana; i rehabilitació de l’antic Palau Blaugrana 2 per convertir-lo en la nova seu de l’Àrea social del Club. Aquestes són les reformes que ja s’han posat en marxa i que detallem a continuació:

Canvi de gespa del camp 1 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper: Alguns dels terrenys de joc de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona es troben immersos en un procés de remodelació al llarg dels últims dies. Al camp número 1, on s’entrena el primer equip, s’hi està plantant la mateixa gespa que hi haurà al Camp Nou. A nivell de vestidors s’ha decidit unir el del Barça B amb el del Juvenil A.

El Camp Nou es posa a punt per a l’inici de temporada: L’estadi blaugrana també està experimentant canvis durant l’estiu. El 22 de juliol s’iniciarà la plantació de la nova gespa, que serà la mateixa que la del Camp Número 1 de la Ciutat Esportiva, on s’entrena l’equip de Tito Vilanova. D’altra banda s’està treballant en la modernització del túnel de vestidors. A més, també es millorarà la il·luminació exterior a l’esplanada a l’Estadi i la canalització d’aigua a les grades i al terreny de joc.

El Palau Blaugrana creix per sota: Tenint en compte el creixement de les quatre seccions professionals de l’entitat –bàsquet, handbol, hoquei i futbol sala-, el Club ha decidit fer un pas endavant. Els vestidors dels equips locals i visitants es reordenaran, es construirà una nova sala de premsa que triplicarà l’espai de l’actual i pel que fa a la pista de joc, es millorarà l'estat del parquet. Està previst que les obres acabin la primera quinzena de setembre, abans de l’inici de les competicions de cada secció.

La nova seu de l’Àrea Social estarà enllestida a la tardor: L’espai, basat en bona part en una rehabilitació que ja està en marxa, acollirà la nova seu de l’OAB, l’OAP i l’OAE, així com la nova Sala París (foto inferior), una zona de restauració i un punt de trobada per als socis. L’objectiu és que aquesta nova Àrea Social no sigui només un espai físic sinó també un punt de trobada.

Tornar a dalt