fcb.portal.reset.password

L’Àrea Social, tancada per trasllat del 2 a 4 de març. FOTO: ARXIU - FCB

L’Oficina d’Atenció al Barcelonista, l’Oficina d’Atenció a les Penyes, l’Oficina d’Atenció Especialitzada i l’actual Oficina del Cens es traslladen a la nova Seu Social, situada a l’antic Palau Blaugrana 2 i al costat de les Taquilles de Travessera de les Corts. Per aquest motiu, les oficines i serveis esmentats seran tancats del 2 al 4 de març.

El 5 de març, l’Àrea Social reprendrà plenament tots els seus serveis estrenant aquest nou, ampli i modern espai.

Un nou espai més ampli i còmode

La voluntat del FC Barcelona amb aquesta nova instal·lació és la de centralitzar en un mateix espai totes les oficines d’atenció al soci i a les penyes, i alhora convertir-les en més còmodes i accessibles per a l’usuari. En aquest nou espai també s’ubica la nova sala d’actes amb capacitat per a 600 persones, a més d’una zona de restauració i d’un punt de trobada per als socis.

En aquest nou espai, tot i que de forma independent, també s’ubicarà la nova agència de viatges del Club. Així mateix, també s’hi traslladarà l’Oficina del Síndic dels Socis i Sòcies

El 7 de març, visita per a la premsa

Està previst que el proper dijous, 7 de març, el Club ofereixi als mitjans de comunicació una visita guiada a la nova Seu Social per conèixer amb detall aquest nou espai i serveis per a la massa social del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();