fcb.portal.reset.password

Xavi va contestar les preguntes dels aficionats / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Xavi, Iniesta i Navarro són tres dels noms propis d’una setmana en què el primer equip va rebre els nous vehicles Audi i en què Manu Guix va posar música a les emocions més culers. Més enllà de les victòries a Moscou i a València, aquests són els vídeos més representatius:

Dimarts 20 de novembre

Andrés Iniesta va oferir un petit clínic sobre com conservar la pilota davant la pressió de cinc jugadors de l’Spartak de Moscou. En va tenir prou amb una dotzena de tocs en vuit segons.

Dimecres 21 de novembre

Audi va entregar els nous vehicles a la plantilla del primer equip de futbol. En l’acte també hi van participar nens socis i fills de socis en una sessió educativa.

Dijous 22 de novembre

Xavi Hernández va explicar que volia seguir al Barça i renovar aviat. Ho va fer en la primera part de l’entrevista a #CampNouLive. L’endemà, en la segona part, va assegurar que Tito Vilanova “està fent un treball extraordinari” i que “les sensacions són boníssimes”.

Juan Carlos Navarro va rebre un càlid i sentit homenatge del Palau en reconeixement del 15è aniversari del seu debut. El capità del Barça Regal va ser el protagonista dels instants previs i, a més, va signar una gran actuació.

Dissabte 24 de novembre

Manu Guix posa música a les emocions més culers. El nou disc ‘Històries del Barça’, amb els Barça Toons com a protagonistes, es posa a la venda aquest dilluns.

Diumenge 25 de novembre

Iniesta va superar Amor com el sisè jugador del Barça amb més partits, amb 422. Dos dels referents de la Masia van compartir experiències el dia abans en una trobada molt cordial.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();