fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner durant el sorteig de la Llotja Oberta FOTO: ÀLEX CAPARRÓS / FCB

Aquest divendres, a la Sala París del Camp Nou, s’ha fet el sorteig de la Llotja Oberta d’aquesta temporada 2012/13 per als socis del FC Barcelona. Aquest sorteig consisteix en l’elecció d’una sèrie de socis que podran assistir a la Llotja Presidencial del Camp Nou en els diferents partits de Lliga. Concretament seran deu socis cada partit -cinc designats per sorteig, cadascú amb un acompanyant de la seva elecció-, que podran gaudir d’un partit del Barça d’una manera diferent. El sorteig ha comptat amb la presència del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner.

Novetats per a la temporada 2012/13

L’assignació de socis per a la Llotja Oberta ha patit alguna variació enguany. D’aquesta manera, dels deu socis que rebien la invitació en els anys anteriors s’ha passat a cinc, un senador i quatre socis més (els senadors són aquells socis que tenen un número de soci inferior a 1000). Aquests cinc socis, però, tindran l’oportunitat de convidar una altra persona que ells decideixin, sempre que aquesta sigui també sòcia del FC Barcelona.

Segons ha explicat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, “aquesta variació en relació amb altres anys ha estat per petició dels socis. L’any passat alguns van declinar la invitació per temor a venir sols a la Llotja i per això hem decidit que aquests socis podran escollir un acompanyant”.

El FC Barcelona-Reial Madrid, exempt

Una altra de les novetats que ha anunciat Cardoner ha estat l’exempció de l’assistència de socis a la Llotja Presidencial en el Clàssic davant el Reial Madrid. Els nombrosos compromisos del Club aquesta nova temporada han impedit que hi hagi espai suficient perquè els socis puguin accedir a la Llotja en aquest partit, al qual acostumaven a anar els socis menors d’edat (socis Júnior).

Així doncs, el partit davant l’Atlètic de Madrid ha estat l’escollit per rebre l’assistència de tots els socis Júnior premiats en el sorteig.

Tornar a dalt