fcb.portal.reset.password

El Miniestadi ha acollit la final de 'The Chance' / FOTO: Nike Football

Gairebé sis mesos després de començar el gran repte, finalment aquest dissabte ja es coneixeran els 16 escollits de Nike per viure una experiència com a futbolistes d’elit. La prova final, que reunia al Miniestadi 26 jugadors d’entre els 100 finalistes, ha consistit en un partit de tres parts de 30 minuts arbitrat per Howard Webb.

Dividits en dos equips, havent guanyat el conjunt vermell per 3-2 l’equip blau, els futbolistes han donat el millor d’ells mateixos per ser un dels escollits finals. I és que des del passat dissabte aquests 100 candidats es van concentrar a Barcelona i han passat per diverses instal·lacions del Barça.

Aquest dissabte, al Miniestadi, els jugadors de l’equip vermell Saife Alami i Buba Sonko, aquest últim amb dues dianes, i els futbolistes del conjunt blau David Fernandes i Camilo, han estat els golejadors del matx.

La decisió, aquesta tarda

Un cop els tècnics hagin fet un anàlisi exhaustiu i una valoració de tots els jugadors, els participants coneixeran a partir de les 19 hores la decisió final a l’hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona. Serà aquesta tarda, doncs, quan el jurat determini els guanyadors. A partir de les 21 hores, aquesta campanya de Nike conclourà amb una cerimònia de comiat.

El premi

Els 16 escollits s’entrenaran en les millors instal·lacions de tot el món sota l’atenta mirada d’entrenadors de grans clubs i d''scouters’, una oportunitat que els pot dur a signar un contracte professional.

Tornar a dalt