fcb.portal.reset.password

El Barça-PSG es jugarà el dia 10 d'abril / FOTO: ARXIU FCB

Dilluns 18 de març, a partir de les 12 hores, els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat exclusiva per comprar les entrades disponibles per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions a l’Estadi (10 d’abril, a les 20.45 hores).

Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa i a Ticketmaster. Es poden adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada. La venda es mantindrà oberta mentre hi hagi disponibilitat d’entrades.

Dimecres 20, entrades per a tots els socis i públic en general

El dimecres 20 de març, a les 12 hores, s’obrirà, per a la resta de socis del FC Barcelona i públic en general, un segon procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure, i es posaran a disposició totes les entrades disponibles en cada moment. La disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat, a ServiCaixa i a Ticketmaster.

Es podran adquirir un màxim de dues entrades per carnet de soci, amb un descompte del 5% sobre la primera entrada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();