fcb.portal.reset.password

Els medallistes paralímpics, al Camp Nou / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Aquest dissabte ha estat un dia molt especial per a deu atletes paralímpics. El president Sandro Rosell ha rebut a la mitja part del partit contra el Celta els esportistes catalans, i també els que resideixen a Catalunya, que van guanyar una medalla durant els Jocs Paralímpics de Londres d’aquest estiu. Abans de l'enfrontament, han trepitjat la gespa del Camp Nou, en un moment que segur que recordaran durant molt temps.

Sis plates, cinc bronzes

D’aquesta manera, han visitat el Camp Nou Abderrahman Ait Khamouch – plata en atletisme-, Josefa Benítez – plata en ciclisme-, Elena Congost –plata en atletisme-, Joussef El Haddaoui – bronze de futbol sala-, Sarai Gascón – plata i bronze en natació-, José A. Mari – bronze en natació-, José López Ramírez –bronze en futbol sala-, Miquel Luque –plata en natació-, Jordi Morales –plata en la modalitat de tenis taula per equips-, i F. Javier Muñoz –bronze de futbol sala.

Cal recordar que, al mes d’agost, coincidint amb el Barça-Madrid de la Supercopa d’Espanya, el Club ja va retre un homenatge als medallistes catalans dels Jocs de Londres.

Tornar a dalt