fcb.portal.reset.password

Paul Gozé, President de la USAP, al centre, amb Dídac Lee i Ramón Cierco, directius del FC Barcelona/FOTO:Àlex Caparrós-FCB

El FC Barcelona i la USAP de Perpinyà han signat aquest dimecres, a les oficines del Club, l’acord per a la disputa d’un partit de l’equip de rugbi nord-català a l’estadi Lluís Companys, de Barcelona, el proper 15 de setembre. El rival serà l’Stade Toulousain, en un partit corresponent a la lliga francesa Top 14, i un dels objectius principals serà recaptar fons per als afectats del tràgics incendis de l’Empordà. Així ho ha avançat Ramon Cierco, directiu responsable de les seccions amateurs del FC Barcelona: “El partit tindrà també una intenció solidària: aconseguir fons per als afectats de l’incendi. El club vol ser solidari amb la catàstrofe que s’està vivint a les terres de l’Empordà.” El FC Barcelona aportarà la totalitat dels ingressos nets que generi el partit.

Cal recordar que, com a mostra de dol i solidaritat per aquesta mateixa causa, els jugadors del FC Barcelona van lluir barçals negres a la samarreta, en el primer partit d’aquesta pretemporada contra l’Hamburg. Aquesta acció s’emmarca en la implicació social que identifica el Club i que, per exemple, també va quedar palès recentment amb la seva participació activa en la Marató per la pobresa.

Satisfacció de país

L’anunci d’aquesta acció solidària del FC Barcelona s’ha fet en el marc de la signatura de l’acord entre el club blaugrana i la USAP. A la signatura de l’acord, estaven presents el president de la USAP, Paul Gozé i els directius del FC Barcelona Ramón Cierco i Dídac Lee.

Totes dues entitats van signar un acord d’agermanament, al gener del 2011, que es va veure plasmat en el partit de la Heineken Cup, que el passat 9 d’abril es va jugar a l’estadi Lluís Companys. Ramon Cierco ha destacat que “aquest acord representa la unió del rugby del nord de Catalunya amb el sud de Catalunya. Ens ajudarà a rellançar el rugbi al sud.” Aquesta serà la segona vegada a la història que l’equip de rugbi més emblemàtic de la Catalunya Nord, i per tant, ambaixador català d’aquest esport a escala internacional, jugui a la capital del Principat.

Per la seva part, el president de la USAP, Paul Goze, ha reconegut que “és un dia molt important perquè podem confirmar un nou partit a Barcelona. L’any passat va ser un èxit i esperem repetir aquest any”. “El FC Barcelona és el club de futbol més important del món i la USAP és el club més important de rugbi de la Catalunya nord i per tant aquest agermanament és molt important per tots, catalans del nord i catalans del sud”, ha afegit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();