fcb.portal.reset.password

Rosell, arribant al Liceu / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Sandro Rosell, en la seva arribada al Liceu / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Com és habitual en els dies de Clàssic, les directives del Reial Madrid i el FC Barcelona han dinat plegades el dia de partit. Aquest diumenge, aquesta trobada s’ha celebrat en un marc incomparable: en una de les sales privades del Gran Teatre del Liceu.

Per part blaugrana, hi han assistit el president Sandro Rosell, els vicepresidents Josep Maria Bartomeu i Carles Vilarrubí, i els directius Jordi Moix, Joan Bladé, Silvio Elías, Manel Arroyo i Josep Ramon Vidal-Abarca. Per part blanca, el president Florentino Pérez ha liderat una representació que ha comptat amb nou directius més, a banda d’Emilio Butragueño, director de Relacions Institucionals del Reial Madrid.

Dinar de penyes

Paral·lelament, també s’ha celebrat el dinar de penyes, organitzat per l’AFEPE. El Club Marítim ha estat l’escenari de la trobada entre els representants de les penyes del Reial Madrid i el FC Barcelona. A l’acte, hi han assistit, entre d’altres, Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona; Josep M. Barnils, directiu de la Comissió Social en l’Àmbit Internacional; Antoni Guil, portaveu del Consell Consultiu de Penyes, i Edmundo Bazo, delegat del Consell Consultiu de Penyes a Madrid.

També hi han estat presents l’exjugador Julio Alberto i Alejandro Lora, president de la Federació de Penyes del Reial Madrid.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();