fcb.portal.reset.password

David Villa dedicant el gol contra el Màlaga / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Villa fotografiant-se amb els joves de l'Hospital

David Villa jugant al futbolí amb els joves de l'Hospital

El davanter asturià David Villa va celebrar el gol contra el Màlaga de manera especial. Tan bon punt la pilota va entrar dins la porteria, el ‘7’ blaugrana es fregava el cap amb la mà esquerra. Els destinataris de tal gest eren els membres del Consell de Joves de l’Hospital de Sant Joan de Déu, els quals Villa havia visitat aquesta mateixa setmana.

Promesa complerta

Durant la visita del jugador del Barça els adolescents van improvisar una petita roda de premsa en la qual, més enllà de parlar d’aspectes de l’actualitat culer, David Villa va prometre una dedicatòria especial en cas de marcar un gol en el partit contra el Màlaga, fet que finalment es va produir.

Creació d’un espai d’oci

L’asturià va fer entrega dels 52.904 € recaptats en el vuitè projecte solidari del periodisme esportiu. Aquests diners s’han destinat a la construcció d’un espai d’oci per als joves residents de l’Hospital, el qual els adolescents feia anys que desitjaven i que millorarà la seva qualitat de vida durant l’estada a l’hospital.

Éric Abidal, padrí del novè Projecte Solidari

Des del mes d’abril ja es pot adquirir el llibre que suposa el novè Projecte Solidari de Periodisme Esportiu. El padrí d’enguany és el també jugador del Barça Éric Abidal. Els diners d’aquesta nova edició aniran destinats a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística. Els llibres es poden adquirir al preu de 10 €.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();