fcb.portal.reset.password

Canvi de gespa al Camp Nou /FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Tal i com estava previst, aquest diumenge ha començat el procés del canvi de gespa del Camp Nou, que serà del mateix tipus que la que s’ha instal·lat al camp número 1 de la Ciutat Esportiva. La nova catifa verda estarà a punt per al primer partit de Lliga a l’Estadi contra la Reial Societat, el 18 o el 19 d’agost.

El primer que es farà aquests dies es treure els pans de gespa actuals i preparar el substrat amb la incorporació de sorra i nutrients. Un cop consolidat el substrat, es col·locarà la nova gespa procedent de Bordeus i es deixarà que arreli bé. Està previst que el procés de substitució finalitzi a principis d’agost. En el procediment s’utilitzaran 8.900 metres quadrats de pans de gespa, nou tones de sorra i dues tones de nutrients.

Un canvi necessari

Després de comprovar que no existeix cap sistema de refrigeració viable per mantenir en un estat òptim la gespa davant les condicions de calor i la humitat que es donen a l’Estadi durant els mesos d’estiu, el Club va decidir que la millor solució és canviar el terreny de joc cada any per poder mantenir les condicions d’excel·lència que necessita el joc del primer equip, tal com va avançar Sandro Rosell el 26 de juny passat.

Obres de millora a l’Estadi

Recordem que durant aquests mesos en què no hi ha partits del primer equip, el Club està realitzant una sèrie d’obres de millora tant a l’interior i l’exterior de l’Estadi com als voltants de la instal·lació blaugrana. Entre les reformes més destacades, hi ha el canvi de gespa, la modernització del túnel de vestidors, la millora de la il·luminació exterior a l’esplanada de l’Estadi, la remodelació de la zona de restauració i la renovació de la canalització d’aigua a les grades i al terreny de joc.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();