fcb.portal.reset.password

L'estàtua de Colom, vestida del Barça. FOTO: GERMÁN PARGA-FCB.

El monument a Cristòfor Colom s’ha despertat vestit de blaugrana aquest dimecres al matí. Nike ha escollit l’estàtua en honor al descobridor d’Amèrica, ubicada entre la Rambla i el Port de Barcelona, com a punta de llança de la presentació de les noves equipacions del FC Barcelona. Cal recordar que els detalls de la primera (a la venda dijous) i la segona samarreta per al curs 2013/14 es van fer públics dimarts.

La imatge de Colom amb la indumentària blaugrana ha impactat els que passejaven pel centre de la capital catalana. La samarreta, d'un tamany especial pel volum del monument, estava signada per Thiago, Bartra, Deulofeu i Sergi Roberto.

Presentacions innovadores

La decoració de Colom reforça l’estratègia de Nike i del Barça de fer presentacions de les noves equipacions originals i modernes, en consonància amb el disseny de la roba. Així, les de la temporada 2012/13 es van presentar al MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona). L’any abans s’havia fet al mateix Camp Nou, en un acte espectacular i trencador.

[+] Les noves equipacions

Tornar a dalt