fcb.portal.reset.password

Tornada de la Supercopa de Espanya 2012

El FC Barcelona obrirà el proper dimecres 1 d’agost a les 10 hores un procés de sol·licitud d’entrades per al partit de tornada de la Supercopa d’Espanya al Santiago Bernabéu (29 d’agost a les 22.30 hores). Les entrades es podran demanar fins el dijous 2 d’agost a les 19 hores. El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció d’entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat.

Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa de 575 localitats. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es repartiran entre els socis (390) i les Penyes (98). El 15% d'entrades restants (86) es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

Sorteig el dia 6 d’agost

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dilluns 6 d’agost se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Els dies 7 i 8 d’agost, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats i el repartiment de localitats es farà els dies 16 i 17 d’agost a les taquilles principals. La inscripció es considerarà una intenció en ferm de la compra de l'entrada. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

El preu de les entrades per aquest clàssic oscil·la entre els 40 euros, la més barata, i els 145 euros, la més cara. Els socis alevins queden exclosos d’aquest procés.

Entrades per al Camp Nou disponibles

Cal recordar que, tal com va passar el curs passat, en l’abonament del Camp Nou per a la temporada 2012/13 no hi ha inclòs el partit de la Supercopa. Per tant, és una oportunitat única per viure en directe un Barça – Reial Madrid en el primer títol en joc de la temporada 2012/13. A més, tots els preus per a aquest partit són entre un 30 i un 40% més econòmics que, per exemple, els d’un Barça-Reial Madrid de Lliga, en què, per si fos poc, la disponibilitat d’entrades és molt més limitada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();