fcb.portal.reset.password

Iniesta, a l'anada del Clàssic contra el Madrid. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Aquest dijous 31 de gener s’ha obert el procés de venda d’entrades per a la tornada de les semifinals de Copa entre Barça i Madrid a tots els socis i al públic en general. El duel serà al Camp Nou, el 27 de febrer (dia i hora per confirmar).

El Club ha engegat un procés de venda a través del lloc web del Barça, www.fcbarcelona.cat, posant a disposició totes les entrades disponibles fins que s’esgotin. La disponibilitat estarà marcada en funció de les alliberacions dels abonats a través dels sistema Seient Lliure.

Es vendran un màxim de 2 entrades per persona i compra. Els socis tindran un 10% de descompte sobre la primera. Cal tenir present que tota la venda es farà exclusivament per mitjà del web www.fcbarcelona.cat i Ticketmaster i que, per tant, no es podran adquirir a les taquilles del Club.

A més, cal recordar que, des del dilluns 28 de gener, els socis sense abonament al Camp Nou tenien prioritat per comprar les entrades disponibles per al Clàssic de Copa.


[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB-R.MADRID::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=004&jornada=32&lang=ca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt