fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner durant la roda de premsa / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

El projecte de la Grada d’Animació continua el seu curs. Jordi Cardoner ha recordat que “és un projecte llarg que ens agradaria que l’any que ve fos una realitat”. Per ser-ho, cal llimar els “petits serrells” que existeixen entre les tres parts implicades: els Mossos d’Esquadra, el FC Barcelona i el grup d’animació. “Tal com ens vam comprometre a l’Assemblea, sense seguretat no tirarà endavant”, ha assegurat el vicepresident blaugrana.

El Club, per tant, continuarà lluitant per tenir una grada com tenen altres clubs. Ho ha explicat Jordi Cardoner en la roda de premsa de presentació de la nova seu de l’Àrea Social. Cardoner també ha aprofitat per fer un breu repàs dels diferents projectes de l’àrea social d’aquesta darrera temporada.

Projecte ‘T’acompanyem’

Emmarcat dins l’OAE, ja és una realitat. Un total de 306 persones han estat ateses en els quatre punts d’atenció que hi ha a l’Estadi i 184 persones més han requerit el servei d’acompanyament. Cardoner ha apuntat que hi ha 9.755 socis majors de 75 anys.

Llista d’espera d’abonaments

Després de vuit anys d’inactivitat, s’han lliurat 200 abonaments. 14 més per a persones amb discapacitat. El vicepresident del FC Barcelona ho ha titllat de “fites importants” i ha apuntat que actualment hi ha 6.968 persones que esperen un abonament al Camp Nou.

Diada del Soci Solidari

Una iniciativa que es va fer en el partit de Copa contra L’Hospitalet i que Cardoner espera “poder repetir”. “Hi ha gent que, a través de la Creu Roja, la Fundació i des de Benestar Social tenen l’oportunitat de viure un partit a l’Estadi”.

Cens de Socis

Es durà a terme durant l’any 2013 i es preveu que finalitzi el 31 d’octubre del mateix any. “No es fa des del 2004 i regular el nombre de socis ens serveix per fer de guia en altres temes del Club”, ha explicat Cardoner.

Reforma dels Estatuts

Es preveu que aquest any la mateixa comissió estatutària retorni a la Junta Directiva el dossier amb tota la informació amb la qual fa més d’un any que treballen.

Projecte ‘Penyes Segle XXI’

Finalment, pel que fa a les Penyes, Cardoner ha avançat que el tema del cens de Penyes, el nou model d’organització territorial o el repartiment d’entrades seran alguns dels punts que es treballaran en el proper Congrés de Penyes, previst per al pròxim 20 d’agost.

Projectes i iniciatives dirigides als socis i a les penyes, “la nostra força social”, en què el Barça vol que imperin els valors de participació, identificació i proximitat.

Es podrà entrar i sortir durant els partits

Jordi Cardoner també es va referir a la campanya ´Camp Nou sense fum´ implementada durant la temporada. “És un exemple pels valors que defensem”, ha afirmat Cardoner. Dins l’Estadi no es podrà fumar, però la principal novetat amb vista a la propera temporada és que sí que es podrà fer sortint del recinte. Hi haurà 61 torns que permetran l’entrada i la sortida. Quan es va implementar la prohibició de fumar en el Camp Nou tècnicament no era possible sortir fora de la instal·lació degut a que els torns no ho permetien per motius de seguretat, però ara ja s’ha resolt aquest impediment i es podrà sortir i tornar a entrar durant el partit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();