fcb.portal.reset.password

El fons d'escriptori del Barça per al Dia del Mestre a la Xina, al web del Ministeri d'Educació xinès.

El FC Barcelona ha dissenyat una edició especial de fons de pantalla per felicitar els aficionats xinesos el Dia del Mestre, un festiu molt arrelat a la Xina. A la imatge, cinc jugadors dels Barça Toons regalen clavells a Tito Vilanova per agrair-li pel seu treball i dedicació en el dia dels mestres davant d'una pissarra on es pot llegir 'Tito, gràcies pel teu treball'.

El disseny d'aquesta imatge tracta de potenciar un dels valors de la festivitat: el treball de formació dels joves sorgits de la casa. Així, els cinc jugadors que surten a la imatge (Messi, Iniesta, Jordi Alba, Pedro i Gerard Piqué) representen els 17 originaris de la Masia que estan a l'actualitat al primer equip blaugrana, que han crescut i s'han format amb els valors formatius alhora que han desenvolupat el seu talent futbolístic.

Gran acollida

La iniciativa blaugrana ha tingut una gran acollida a la Xina, ja no només pels aficionats culers al país, sinó també per algunes institucions que l'han pres com a exemple. En només unes hores després de fer-se públic, el mateix post a Tencent Weibo (xarxa social xinesa amb presència oficial blaugrana) ja havia estat visitat 30.000 vegades, viralitzat en 5.000 ocasions i descarregat en 40.000.

Igualment, el web oficial del Ministeri d'Educació de la República Popular de la Xina ha agafat la imatge com una referència destacada per a una campanya seva titulada 'Respectar i agrair al dia dels mestres'.

Tornar a dalt