fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell, Bakero i Jordi Pujol - FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La samarreta de Bakero, signada / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Bakero signa la samarreta pel Museu del Barça / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dissabte es va entregar la històrica samarreta amb què Bakero va marcar el gol de Kaiserslautern que va obrir el camí a la consecució de la primera Copa d’Europa del Club a Wembley el 23 d’octubre del 1991. Un dels gols més importants de la història que passarà a formar part definitivament del Museu de l’Entitat.

El descans del Barça - Granada va servir per celebrar l’acte d’entrega. Hi van ser presents el president del Barça, Sandro Rosell, Jose Mari Bakero i la seva família, i Jordi Pujol, que fins ara era el qui tenia la samarreta. L’excapità del Barça va dedicar l’elàstica, i aquesta passarà immediatament a una vitrina del Museu. Bakero, a més, va declarar, després de l’acte, que recordava que aquella havia estat “una temporada difícil, i aquell partit va canviar moltes coses”.

El Museu, última estació de la samarreta

Després de l’històric partit, Bakero va entregar la seva samarreta a un membre de l’‛staff’ tècnic, Joan Marín. Aquest la va enviar a Ignasi Pujol, directiu del Barça B i del juvenil de l’època, i ara havia passat a mans del seu fill, Jordi Pujol. D’aquesta manera, la samarreta Meyba taronja amb el número 6 que va servir per obrir el camí de la primera Copa d’Europa a Wembley romandrà definitivament al Museu del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();