fcb.portal.reset.password

Samarreta del 'Corrent fem Barça' / FOTO: ARXIU FCB

Després de molt temps de preparació, arriba la primera cursa puntuable per ‘Corrent Fem Barça’. Diumenge a les 9.30 h s’iniciarà la 17a Cursa de la Festa Major del Poble Nou on tots els inscrits fins ara podran puntuar en la classificació.

Comença al Poble Nou, segueix a la Mercè

El calendari de ‘Corrent Fem Barça’ s’obre amb la Cursa del Poble Nou però l’activitat no descansa. El proper dia 16 de setembre la cita és amb la 34 edició de la Cursa de la Mercè.

El calendari permet anar preparant les diferents curses i anar comprovant al lloc web de la Lliga de Curses Populars ‘Corrent Fem Barça’ (www.fcbarcelona.cat/socis/corrent) les classificacions i més detalls.

‘Corrent Fem Barça’ està tenint una gran acceptació entre els col·lectius de socis, penyistes, socis de compromís i amics del Palau. Les inscripcions, que són obertes encara, s’han limitat a 1.000 participants.

Samarretes L i XL

Atès l’èxit assolit en les inscripcions a la Lliga interna del FC Barcelona ‘Corrent Fem Barça’, en aquests moments les samarretes de les talles S i M d’home estan exhaurides. És per aquest motiu que, mentre restin existències, es donarà l’opció als corredors de triar entre una talla L i una XL.

L’organització lamenta els problemes que això pugui crear als preinscrits que encara no hagin formalitzat la seva inscripció definitiva a la cursa interna ‘Corrent Fem Barça’.

Tornar a dalt