fcb.portal.reset.password

Aficionats al Camp Nou / FOTO: ARXIU FCB

Com ja es va fer en la primera edició, d’entre tots els socis i sòcies que hagin alliberat la seva localitat abans del 22 de novembre a les 12 h, se sortejaran 10 localitats a la Llotja Presidencial del Camp Nou per a aquest partit de tornada dels setzens de Copa com a mostra d'agraïment per col·laborar en aquesta iniciativa solidària. A més, també se sortejarà una samarreta signada per tots els jugadors del primer equip de futbol.

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberin el seu seient gratuïtament per a un partit concret per poder-lo oferir a les organitzacions locals amb finalitat social que han mostrat el seu interès. Enguany, les entitats beneficiades seran Benestar Social, la Creu Roja i entitats d'acció social col·laboradores de la Fundació FC Barcelona. Aquesta iniciativa està liderada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Fundació FC Barcelona.

Última setmana per entrar al sorteig

Des del dijous 8 de novembre, els socis i sòcies del Barça tenen dues opcions per alliberar les seves localitats per al partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l’Alabès -dimecres 28 de novembre a les 21.30 hores: el Seient Lliure, amb les condicions habituals d’alliberament, i el Seient Lliure Solidari, amb l’alliberament extraordinari sense retribució. Els que vulguin entrar en aquest doble sorteig han d’alliberar la seva localitat abans del proper divendres 22 de novembre. Aquest dissabte, coincidint amb el partit de Lliga contra el Saragossa, es repartiran flyers informatius per explicar aquesta iniciativa.

La 1a Diada del Soci Solidari es va celebrar el 22 de desembre del 2011 amb motiu del partit contra L’Hospitalet, també corresponent a la tornada dels setzens de finals de la Copa del Rei. Més de 33.000 persones de més de 400 entitats de diferents ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social es van beneficiar d’aquesta iniciativa. A més, el Camp Nou va presentar un bon aspecte, amb 56.480 espectadors a les graderies, tot i que el Barça ja havia encarrilat la classificació per als vuitens.

Com podeu alliberar-les?

El Club posa a disposició dels socis i sòcies totes les vies possibles per facilitar l'alliberament d'entrades, que es pot fer mitjançant el web oficial del Club; trucant al 902 189 900 indicant que es vol alliberar amb l’opció Seient Lliure Solidari; o de manera presencial a l'oficina de l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista), i a l’oficina i a les carpes del cens els dies de partit.

Les entrades per a aquest partit seran a preu popular i aniran dels 5 als 21 euros per als socis i dels 9 als 41 euros per al públic en general.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();