fcb.portal.reset.password

2a Diada del Soci Solidari

La 2a Diada del Soci Solidari ja està en marxa. A partir d’aquest dijous els socis i sòcies del Barça tenen dues opcions per alliberar les seves localitats per al partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l’Alabès -dimecres 28 de novembre a les 21.30 hores: el Seient Lliure, amb les condicions habituals d’alliberament, i el Seient Lliure Solidari, amb l’alliberament extraordinari sense retribució. Així doncs, una vegada més, els socis i sòcies podran tornar a mostrar el seu caràcter més solidari a través d’una iniciativa que ja va tenir molt d'èxit la temporada anterior i que va ser pionera al nostre país.

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberin el seu seient gratuïtament per a un partit concret per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. Enguany, les entitats beneficiades seran Benestar Social, la Creu Roja i entitats d'acció social col·laboradores de la Fundació FC Barcelona. Aquesta iniciativa està liderada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Fundació FC Barcelona.

Com podeu alliberar-les?

El Club posa a disposició dels socis i sòcies totes les vies possibles per facilitar l'alliberament d'entrades, que es pot fer mitjançant el web oficial del Club o de manera presencial a l'oficina de l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista), i a l’oficina i a les carpes del cens.

Les entrades per a aquest partit seran a preu popular i aniran dels 5 als 21 euros per als socis i dels 9 als 41 euros per al públic en general.

Precedent amb èxit

La 1a Diada del Soci Solidari es va celebrar el 22 de desembre del 2011 amb motiu del partit contra L’Hospitalet, també corresponent a la tornada dels setzens de finals de la Copa del Rei. Més de 33.000 persones de més de 400 entitats de diferents ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social es van beneficiar d’aquesta iniciativa. A més, el Camp Nou va presentar un bon aspecte, amb 56.480 espectadors a les graderies, tot i que el Barça ja havia encarrilat la classificació per als vuitens.

Sorteig de 10 localitats a la Llotja

Com ja es va fer en la primera edició, d’entre tots els socis que hagin alliberat la seva localitat abans del 22 de novembre a les 12 h, enguany també se sortejaran 10 localitats a la Llotja Presidencial del Camp Nou per a aquest partit com a mostra d'agraïment per col·laborar en aquesta iniciativa solidària. A més, també se sortejarà una samarreta signada per tots els jugadors del primer equip de futbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();