fcb.portal.reset.password

Moix, amb alguns dels 'touroperadors' a Moscou / FOTO: FCB

Faus, durant la seva conferència a Moscou / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Intensa activitat institucional a Moscou, on el primer equip del FC Barcelona s’enfronta aquest dimarts (18 hores, C+ Liga de Campeones) a l’Spartak en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga de Campions. La tarda de dilluns ha començat amb un acte per promocionar Catalunya, en un esdeveniment que s’emmarca dins de l’acord de col·laboració signat ara fa deu dies amb l’Agència Catalana de Turisme.

En representació blaugrana ha assistit a l’acte el directiu Jordi Moix, que ha explicat, entre d’altres coses, l’èxit del Museu del Barça a Catalunya i el funcionament del futbol formatiu blaugrana, lloat arreu del món.

També ha assistit el director de l’Agència Catalana de Turisme als Països de l’Est de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Perramon, en un esdeveniment que ha comptat amb uns 80 oients, la majoria dels quals ‘touroperadors’ russos que han pogut seguir en directe, també, els cinc primers minuts de l’entrenament blaugrana.

Conferència de Faus

A banda, el vicepresident Javier Faus ha ofert aquest dilluns a la tarda una conferència a 150 alumnes de l’escola de negocis RMA Business School de Moscou. Aquest acte, celebrat al mateix estadi Luzhniki i emmarcat dins de l’‘Sport Industry Management Course’, ha servit perquè Faus doni a conèixer el model Barça a tots aquests estudiants.

Un cop acabats tots dos actes, els dos directius blaugrana, juntament amb el president Sandro Rosell i els directius Toni Freixa, Eduard Coll, Javier Bordas, Silvio Elías i Joan Bladé, han dut a terme un sopar de directives amb els dirigents de l’Spartak de Moscou.

Tornar a dalt