fcb.portal.reset.password

Yu Shirota i Sandro Rosell / FOTO: FCB

Yu Shirota Fernández, de 25 anys, és fill de pare japonès i mare extremenya, i és un ídol de masses al Japó. És cantant i actor de televisió, i el que és més important, és un gran aficionat al Barça, que l’ha seduït pel seu joc. Va viure uns anys a Barcelona quan era petit, i ara ha tornat per declarar-se fan del FC Barcelona al Japó. Per aquesta raó, Yu Shirota, una icona reconeguda al Japó i amb arrels maternes a l’Estat espanyol, va signar aquesta declaració amb el Barça per tal de ser un fan blaugrana de referència al país Nipó. El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, el va rebre a la Llotja del Camp Nou per expressar la seva satisfacció i per invitar-lo a gaudir de la victòria del Barça davant del Mallorca per 5 gols a 0.

Yu Shirota també va visitar el Museu del Barça i els vestuaris del primer equip, i va poder saltar sobre la gespa de l’estadi del Camp Nou.

Visita als jugadors de Guardiola

La seva visita a Barcelona va començar divendres passat a la Ciutat Esportiva, on va poder conèixer de primera mà els jugadors del primer equip. Xavi, Piqué o Messi, entre d’altres, van compartir una estona amb en Yu i li van signar una samarreta blaugrana. El cantant Japonès va poder conversar una estona també amb el tècnic blaugrana, Josep Guardiola, a qui té gran admiració, ja que, segons Yu, “el seu pensament, el seu cor i tot el que fa és genial. Al Japó, tots els aficionats al Barça pensen de la mateixa manera que Guardiola”.

Seduït per Iniesta

Yu Shirota, durant aquests dies a Barcelona va confessar que se sentia seduït pel joc que fa aquest Barça i sobretot per la manera de jugar d’Andrés Iniesta. El ‘8’ del Barça té seduït el cantant japonès, ja que “porta la pilota com si fos una part més del seu cos, una altra extremitat, és impressionant”. A part d’això, Yu reconeix que el Barça cada dia és més popular al país Nipó.

Estrella jove

Yu Shirota Fernández, que té només 25 anys, va començar jove la seva carrera artística. Va participar amb el grup musical D-BOYS (2004), als musicals 'Sailor Moon Musicals' (2004), i a la sèrie de musicals 'The Prince Of Tennis' (2005/2006).

Tornar a dalt