fcb.portal.reset.password

Xerrada d'Albert Bosch als residents de la Masia / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Foto d'Albert Bosch amb els residents de la Masia / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Albert Bosch, emprenedor i apassionat dels esports extrems, va participar aquest dijous en el Pla de Formació Cultural de la Masia. L’aventurer, que recentment s’ha convertit en el primer català a arribar al Pol Sud a peu i sense assistència, va oferir una xerrada als residents de La Masia, Centre de Formació Oriol Tort que va girar al voltant de la seva última experiència i també altres reptes com ara els vuit Dakars que ha corregut, entre d’altres. La seva conferència es va centrar a explicar com és d’important treballar l’actitud en els joves esportistes.

Albert Bosch va estar acompanyat pel vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner i pel directiu responsable del Barça B, el Juvenil A i el futbol formatiu, Jordi Mestre, i es va mostrar content de poder exposar la seva experiència als integrants de la Masia. “La Masia és una de les joies d’aquest club. Tenir un organisme com el FC Barcelona que pensa, s’apassiona i inverteix en el futur és un exemple per a la societat”. I ha destacat que l’entitat blaugrana “sembra per recollir en el futur”. A la xerrada també hi van assistir el director de la Masia, Carles Folguera, i el coordinador de l’Àrea de Futbol Formatiu, Narcís Julià.

La trobada dels residents de la Masia amb Albert Bosch forma part del cicle de xerrades que van començar fa unes setmanes i en què ja han participat el periodista Santi Padró i el cardiòleg Valentí Fuster.

Tornar a dalt