fcb.portal.reset.password

Promoció Estrella Damm

Estrella Damm, Premium Partner del FC Barcelona, ha posat en marxa la promoció especial ‘Tots al Camp amb Estrella Damm’ per viure el Barça al Camp Nou i al Palau Blaugrana.

Per la compra de 5 euros en qualsevol producte d’Estrella Damm en els supermercats i hipermercats de Catalunya adherits a la promoció, el consumidor rebrà un val (‘rasca’) amb un codi alfanumèric que podrà introduir al web del FC Barcelona quan realitzi la compra d’entrades dels partits que entren a la promoció. En realitzar la compra, automàticament s’aplicarà un descompte de 10 euros.

Aquesta promoció d’Estrella Damm amb el Barça inclou nombrosos partits de les diferents seccions del Barça que es juguin durant els mesos del març i l’abril del 2012: futbol, futbol sala, bàsquet, handbol i hoquei.

Ja és el quart any que Estrella Damm fa aquesta promoció amb el Barça, però en aquesta ocasió s’ha incorporat una novetat important: els partits que es disputin al Palau Blaugrana també entren a la promoció d’enguany.

Dues entitats vinculades des de fa més de 20 anys

Estrella Damm i el Barça son dues entitats que estan vinculades des de fa més de 20 anys i recentment es va renovar l’acord com a Premium Partner del club blaugrana fins a la finalització de la temporada 2015/16. A part del ja establert acord de patrocini que ara s’allarga fins la temporada 2015/16, són moltes les accions que any rere any es duen a terme entre les dues institucions.

Cal fer menció especial a l’anunci que Estrella Damm prepara cada any com a homenatge al FC Barcelona. Campanyes com ‘Amigo Amigo’, ‘El Tovalló de Messi’ o el ‘Què tenim?’ s’han convertit en referents.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();