fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

L'actuació del Club davant la trepitjada de Pepe a Messi en el transcurs del partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei al Bernabéu ha estat un dels temes més recurrents del torn de preguntes de la roda de premsa de Toni Freixa per explicar els acords de la Junta Directiva.

En aquest sentit, el secretari i portaveu de la Junta Directiva ha deixat molt clar que tots els esforços del Club estan centrats ara mateix "en l'objectiu d'assolir la classificació per a les semifinals de la competició". "Entenem que són uns fets greus que va veure tothom, i hi ha un Comitè de Competició que té les potestats per actuar si així ho considera. Sense oblidar que aquests fets tenen importància, primer és l'eliminatòria. No volem que la nostra gent tingui l'atenció desviada", ha afegit.

"Va quedar molt clar el que va passar"

Tot i confirmar que des del FC Barcelona s'entén que "hi ha motius" per procedir a la sanció del jugador madridista, Freixa apunta que "no considerem que nosaltres siguem ningú per jutjar els criteris del Comitè de Competició". I ha insistit: "Va quedar molt clar el que va passar. Socialment aquests fets ja estan jutjats, i la reprovació és unànime. S'ha de demanar que actuï a aquell que té la potestat per fer-ho."

D'altra banda, Freixa, preguntat sobre la figura d'Iñaki Urdangarín, ha comentat que "aquest és un tema que socialment hauríem d'actuar en conseqüència". En aquesta línia, ha recordat que "en un estat de dret, ningú és culpable fins que ho és", i que ara per ara Urdangarín "està imputat". El secretari i portaveu de la Junta ha destacat que es tracta d'un "esportista destacadíssim del nostre club, amb uns valors esportius vigents pels quals forma part del patronat". "Nosaltres el que hem de fer és respectar la seva figura com a ex esportista i la presumpció d'innocència", ha conclòs.

Crida a la bona conducta de l’afició braugrana

El secretari i portaveu de la Junta Directiva blaugrana recalca que la línia del Club és la de "continuar amb el nostre exemple d'esportivitat i bona conducta". A la vegada, apel·la a "l'actitud impecable i l'exemple que la família barcelonista està donant al món del futbol", i es mostra convençut que, de cara al partit d'aquest dimecres al Camp Nou contra el Reial Madrid "no en serà una excepció". "Volem que la conducta de l'afició sigui exemplar", ha reiterat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();