fcb.portal.reset.password

Compromissaris a l'OAB

Els compromissaris van conéixer la data de l'Assemblea que serà el proper 24 de setembre a partir del 15.00 hores i coincidint amb el partit a l'estadi entre el Barça i l'Atlètic de Madrid, fixat a les 22.00 h. del vespre.

Abans d'aquesta important cita pels socis, el Club facilitarà informació sobre de les qüestions previstes a l’ordre del dia, així com també dels tres punts que la Junta Directiva ha decidit incloure, com són la ratificació de l’acord amb Qatar Foundation, la ratificació de la normativa del Camp Nou sense Fum i l’aprovació de projecte de Grada d’Animació.

Aquestes sessions tindran lloc els propers dies 15, 16, 19, 21 i 22 de setembre, el Club ha organitzat jornades informatives presencials sobre els temes a debat i a votació a l’Assemblea. L’horari d’aquestes sessions serà de 18 a 21 h.

 Aquestes sessions estaran formades per grups de 15 socis. En els propers dies, el Club informarà de com inscriure’s en aquestes sessions, ja de manera presencial a la mateixa OAB o a través de la pàgina web del Club.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();