fcb.portal.reset.password

Els jugadors, amb el seu llibre / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El llibre 'Barça. En el cor de la llegenda' ha estat tot un èxit de vendes i, per aquest motiu, se n'ha tret la segona edició, disponible en totes les llibreries a partir d'aquesta setmana. En només tres mesos, l'obra s'ha consolidat en el rànquing dels títols de no-ficció més venuts a Catalunya, així com el llibre de gran format més venut del país. I és que aquesta reedició sorgeix després que s'hagin exhaurit els 12.000 exemplars de la primera edició.

Una bona opció de compra

L'obra, de gran format il·lustrat i amb una acurada edició, fa un viatge cronològic pel Barça de la temporada 2010/11 i l'inici de la 2011/12. Les imatges, preses pel Miguel Ruiz, el fotògraf del FC Barcelona, mostren els moments més intensos i emocionants de l'any del Barça amb fotografies inèdites i personals dels jugadors en escenaris com el vestidor, les concentracions o els desplaçaments

Miguel Ruiz ha acompanyat l'equip de Pep Guardiola al llarg de tota la temporada i ha documentat, des de l'interior del vestidor, els seus triomfs, el seu joc espectacular, la seva connexió amb els afeccionats, el seu esperit d'equip i el reconeixement mundial als seus jugadors.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();