fcb.portal.reset.password

Acte solidari / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

Aquest dimecres al vespre s'ha celebrat l'acte de presentació del partit solidari a la Sala Roma. En l'esdeveniment, hi han participat el president Sandro Rosell, el vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, i Ramon Terrassa, secretari general de família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

A l'acte hi havia les diverses entitats d'associacions socials que han rebut les entrades d'aquells socis solidaris que les han cedit, un total de 8.000 alliberacions. Sandro Rosell ha agraït a tots els representants de les entitats la seva presència i ha afegit que la Diada Solidària "ja és un èxit". Seguidament, li ha donat la paraula a Jordi Cardoner.

Paraules d'agraïment

El vicepresident de l'Àrea Social ha agraït, en un primer moment, a tots aquells socis la solidaritat que han mostrat perquè persones pertanyents a col·lectius desafavorits puguin anar a l'Estadi, en el partit de la Copa del Rei. Seguidament, ha agraït, també, la participació de totes les persones del Club, la col·laboració dels diversos mitjans de comunicació i a totes les persones que estaven presents a l'acte. El vicepresident ha subratllat: "El més important no és el rècord d'assistència, sinó arribar a tots els racons, i veure les cares d'alegria dels nens". Finalment, ha demanat que, en la mesura del que sigui possible, aquesta Diada es faci cada any.

Terrassa: "El Barça és una fàbrica d'emocions positives"

Ramon Terrassa també ha tingut paraules d'agraïment per al president i el Club. El secretari ha dit: "El Barça és una fàbrica d'emocions positives" i amb aquests actes "es transmeten uns valors que fan entendre perquè el Barça és més que un club".

Finalment, el president ha acabat l'acte desitjant un bon Nadal a tothom i salut en tots els aspectes de la vida.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();