fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

El FC Barcelona viu en aquests moments una de les seves etapes més glorioses dels 112 anys d'història. Convertir-se diumenge en el millor equip de futbol del món és la cirereta d'un any en què el Club blaugrana ha vist com les seccions professionals (futbol, bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala) aixecaven la temporada passada fins a 16 títols. Un rècord a Can Barça mai abans vist. Davant aquesta situació el president Sandro Rosell es mostra satisfet i orgullós de la feina feta. I no només en l'àmbit esportiu, sinó també socialment i econòmicament, on "estem redreçant la difícil situació de quan vam arribar". "En l'últim exercici hem reduït el deute net en 66 milions d'euros", una dada que, segons el president, "ens ajudarà a tirar endavant projectes de futur".

La unió del barcelonisme

Però entre el reptes de futur de la Junta Directiva, n'hi ha una de fonamental per al president Rosell. El màxim mandatari del Club s'ha posat com a principal objectiu aconseguir la unitat dins el barcelonisme. Rosell vol treballar-hi conscient que la divisió dins el món blaugrana ve de lluny, i que hi ha "raons històriques", però si una cosa té clara és que "sóc tossut" i, per tant, "intentaré buscar la unitat del barcelonisme". El president i la seva Junta Directiva obren les portes a aquests "petits reductes que no estan il·lusionats de formar part del millor equip de la història del futbol". Ha recordat que s'ha convidat "gent significativa d'aquests reductes" en moments destacats del Club, com són les finals, però, tot i que aquests no hi han assistit, "els seguirem convidant", ja que si una cosa té clara Rosell és que "farem tot el que estigui a la nostra mà per aconseguir-ho", ja que "tothom és benvingut". I és que Rosell sap que el Barça viu un moment dolç i creu que, pel bé de l'Entitat, "hem de remar en la mateixa direcció".

Espai Barça

Un any i mig després de començar el mandat, Sandro Rosell creu que el compliment de les promeses durant les eleccions "és molt alt". Però ha apuntat que l'Espai Barça, que preveu la remodelació de les instal·lacions del Camp Nou i el Palau així com el seu entorn, "no les hem complert, ja que no sabíem quina era la situació econòmica del Club". Però ja ha avisat que aquest projecte està dins l'agenda de la Junta Directiva, ja que "és necessari per al futur del Club en els propers 50 anys". Per tant, des del Barça, segons el president, s'ha de treballar" per buscar els diners addicionals per fer-lo".

Un dels altres punts pendents de la Junta Directiva i que va ser aprovat per la darrera Assemblea de Compromissaris és la grada d'animació. Rosell ha explicat que "és un punt necessari per seguir animant els nostres jugadors i entrenadors, però és un tema que només el posarem en marxa quan tinguem una seguretat absoluta".

Presumpció d'innocència en el cas Urdangarin

Sandro Rosell també ha estat preguntat per si el Club ha pres alguna decisió respecte a Iñaki Urdangarin, patró de la Fundació FC Barcelona. "Creiem en la presumpció d'innocència. Si fos condemnat, la Junta es reuniria per prendre mesures".

Balanç de l’acord amb Qatar Foundation

A finals del 2010 el Barça va anunciar l'acord amb Qatar Foundation per patrocinar la samarreta del primer equip de futbol. Sandro Rosell ha fet balanç d'aquest acord, en què ha destacat l'aprovació per part de l'Assemblea de Compromissaris de lluir el logo. "Un 90% dels socis van dir que sí. Els nostres socis van dir que volia que tinguéssim Qatar Foundation a la nostra samarreta". A més, els diners que rep el Club "són una contraprestació que ens ajuda a desenvolupar el futur". El president tampoc ha passat per alt que la samarreta del Barça s'ha convertit "en la més venuda del món".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();