fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell en una foto d'arxiu / FOTO: ARXIU FCB

Sandro Rosell ha comparegut davant els mitjans de comunicació tot just després de la finalització del partit: “És un cop dur. Vull felicitar el Chelsea”. “No és una bona setmana, però el soci del Barça ha donat un missatge de maduresa. Ha estat una afició molt cívica que ha donat en tot moment suport als jugadors i tècnics. Hem perdut perquè és un joc però no es pot demanar més”, ha afirmat el president del FC Barcelona, que encara ha afegit: “Estic orgullós i content dels jugadors i tècnics però, sobretot, de l’afició, que ha demostrat que és la millor del món”.

Pel que fa a l’equip, Rosell ha assegurat que “sempre ha demostrat caràcter i ganes de tirar l’eliminatòria endavant. No hem tingut la sort necessària. Hem tingut moltes més oportunitats que ells però ens han superat”. El president blaugrana ha baixat a vestidors per animar els futbolistes: “Els vull donar la mà i felicitar-los per l’actitud i la bona imatge que han ofert a tot el món”. “Com tots els culers, confiava que passaríem però quan quedava un quart d’hora he començat a veure que ens estava costant més del compte. La pilota no ha volgut entrar i ho hem d’acceptar”.

Preguntat sobre Leo Messi, Rosell ha estat contundent: “No ha tingut encert en el penal. Els contraris saben que és el millor jugador del món i hi posen dos o tres jugadors al damunt. Ens ha donat tant que no cal donar-hi més voltes. Continua sent el millor jugador del món i és una sort que el tinguem nosaltres”.

El futur de Guardiola

Guardiola va assegurar que el resultat de l’eliminatòria no influiria en la decisió del seu futur. El president del FC Barcelona ha reiterat el desig de la Junta: “Seguim confiant que renovarà i es quedarà. Estic convençut que si ho té decidit ens ho farà saber quan ho consideri oportú. Tots confiem que el grup continuï unit i, l’any vinent, tornem a tenir opcions, a aquestes altures de temporada, d’optar a tots els títols”. “Ara és moment de pair la derrota. Ja tindrem temps de parlar del futur”, ha conclòs Rosell.

Tornar a dalt