fcb.portal.reset.password

Rosell, amb Platini, en una foto d'arxiu / FOTO: ARXIU FCB

El president Sandro Rosell, acompanyat de l’executiu Raül Sanllehí, ha assistit aquest divendres a la reunió del Comitè de Competició de Clubs de la UEFA que s’ha celebrat a Munic i que constitueix una de les trobades i reunions institucionals que celebra aquest organisme prèvies a la final de la UCL de dissabte entre el Chelsea i el Bayern de Munic.

Ingressos, Supercopa i Champions juvenil

En el transcurs de la reunió s’ha informat als clubs dels ingressos generats en les competicions de la UEFA Champions League i l’Europa League en les partides de màrqueting i TV, i com aquests ingressos es distribuiran entre els clubs participants. A banda, s’ha parlat de quines dates i seus podrien protagonitzar les futures edicions de la Supercopa d’Europa.

Finalment, també s’ha tractat la possibilitat de la posada en marxa d’una Lliga de Campions juvenil sota l'empara de la UEFA.

Cal recordar que el Comitè de Competició de Clubs és el principal òrgan de representació dels clubs en l’organisme europeu. Com a resultat del darrer acord UEFA-ECA, els clubs tenen a través d’aquest comitè un fort poder de decisió dins de la UEFA en tot el que afecti l’àmbit competitiu en l’àmbit de clubs.

Dissabte, més

L’activitat institucional del president Sandro Rosell continuarà aquest dissabte, quan participi en la reunió de l’ECA (Associació de Clubs Europeus), de la qual és vicepresident.

Entre els temes previstos que s’han de tractar hi figuren la distribució de recursos que reben els clubs en compensació per la cessió de jugadors a les seleccions, així com el repartiment dels ingressos generats per les competicions europees de club (Champions League i Europa League), així com a l’Eurocopa, a banda d’altres temes actualitat dels clubs de futbol.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();