fcb.portal.reset.password

Distribució d'entrades i portes d'accés al Vicente Calderón de cara a la final de la Copa del Rei

El pròxim divendres, 25 de maig, l’Athletic Club de Bilbao i el FC Barcelona es veuran les cares a l’estadi Vicente Calderón en la final de la Copa del Rei. Aquestes són algunes de les recomanacions que des de l’Organització es fan per facilitar l’accés a l’estadi a tots aquells socis i aficionats que es desplacin fins a Madrid per animar l’equip.

- Es recomana utilitzar el transport públic per arribar al Vicente Calderón, ja que pels voltants hi ha estació de metro i nombroses línies d’autobusos urbans.

- No obstant això, si es té la intenció de viatjar per carretera, sigui prudent. Al voltant de l’estadi, segueixi les instruccions de la Policia Local.

- Si es desplaça en autocar des de la seva ciutat d’origen, memoritzi el lloc on quedarà estacionat i el número d’identificació i de matrícula.

- L’estadi Vicente Calderón disposa de control d’accés informàtic. Eviti les aglomeracions d’última hora i ocupi la localitat amb prou antelació. Les portes de l’estadi s’obriran dues hores abans que comenci el partit. Grups musicals amenitzaran els prolegòmens.

- Un cop hagi superat el control de portes, no s’aturi. Pari atenció a la senyalització interna i vagi directament a la seva localitat.

- Per a qualsevol incidència amb la seva entrada, adreci’s a les taquilles d’incidències situades al costat de la porta 51.

- L’adquirent de l’entrada serà el responsable últim del seu ús correcte. Un cop comenci el partit, si se suspèn per una causa de força major, no es retornarà l’import de l’entrada esmentada.

- L’organització pot impedir l’accés a l’estadi als aficionats d’un club que presentin entrades assignades als aficionats del club rival.

Tornar a dalt