fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, en la presentació de la Diada Solidària del Soci / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Coincidint amb la tornada de la Copa del Rei davant l'Hospitalet, que es jugarà el dia 21 o 22 de desembre (dia i hora encara per confirmar), el Club celebrarà la Diada Solidària del Soci. Es tracta d'una iniciativa solidària pionera en la qual el soci serà el protagonista, i que ha estat presentada aquest dimecres a la tarda a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou pel vicepresident de l'Àrea Social Jordi Cardoner.

La complicitat del soci

A través d'aquesta acció, el FC Barcelona demana la complicitat del soci abonat perquè en el partit de Copa davant l'Hospitalet alliberi el seu seient gratuïtament per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. Cardoner ha explicat que l'objectiu "no és omplir el camp sinó crear i donar il·lusió a moltíssimes persones que per primera vegada i de manera gratuïta podran accedir al camp". I és que les entrades alliberades de manera solidària es posaran a disposició d'ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social perquè puguin assistir de franc al Camp Nou el dia de partit.

Totes aquests col·lectius i entitats que es vulguin beneficiar de la Diada Solidària del Soci poden fer la seva sol·licitud d'entrades a través de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB). La disponibilitat d'entrades sempre dependrà de l'alliberament d'aquestes entrades.

Accions i projectes de l'Àrea Social

Jordi Cardoner ha aprofitat la roda de premsa de presentació de la Diada Solidària del Soci per fer balanç de les accions i els projectes que l'Àrea Social ha posat en marxa durant aquests últims mesos.

Com alliberar?

Com sempre, el Club dóna la possibilitat al soci amb abonament d'alliberar la seva entrada amb les condicions habituals de reemborsament. Però de cara a la Diada Solidària del Soci es posa en marxa el 'Seient Lliure Solidari', en què es podrà alliberar la localitat, sense cap retribució, amb l'objectiu que els més desafavorits se'n puguin beneficiar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();