fcb.portal.reset.password

Michael Belhassen i Cesc Fàbregas, junts / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Aquest cap de setmana han visitat les instal·lacions del Club els dos primers guanyadors de la subhasta solidària que va impulsar la Fundació Bobby Robson (que lluita contra el càncer) i la Breakthrough Breast Cancer (que lluita contra el càncer de pit), i en la qual el FC Barcelona va participar oferint als guanyadors la possibilitat de visitar un entrenament del primer equip i d'assistir a un partit a l'Estadi.

Els primers dos guanyadors són dos francesos residents a Londres, David i Michael Belhassen, pare i fill, que van assistir a l'entrenament de divendres a la tarda i van tenir la possibilitat de fer-se fotos amb els jugadors i de rebre, de part de Josep Guardiola, unes samarretes signades per tot l'equip.

Especialment il·lusionant va ser la trobada entre Cesc i Michael. En Michael és un gran aficionat del Barça, fins i tot per sobre del seu equip local, que és l'Arsenal, exconjunt del jugador d'Arenys. Aquest dissabte tots dos viuran en directe el Barça-Sporting.

Cal recordar que la subhasta 'on-line' va tenir lloc entre el 8 i el 23 d'octubre passat i que la família Belhassen va guanyar-la amb una aportació de 12.000 lliures. Va haver-hi, també, una segona parella guanyadora que visitarà l'equip a final de temporada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();