fcb.portal.reset.password

Afició al Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Cardoner, en la seva explicació de la darrera proposta de la Junta Directiva que s'ha sotmès a votació en l'Assemblea General de Compromissaris, ha explicat que la voluntat del Club és crear una grada "modèlica", que arribi a ser "un referent mundial" i, a la vegada, "que transmeti els valors del barcelonisme arreu del món".

Aquesta grada, que comptaria amb un aforament per a 14.000 socis, estaria constituïda sota tres eixos: "Barcelonisme, catalanisme i civisme". "Volem dotar el nostre estadi de la millor animació per al nostre equip. Renunciar a la grada d'animació seria una posició de rendició i donaríem la violència com a guanyadora. Som la millor afició del món, i ara toca tenir la millor grada del món", ha apuntat.

La seguretat, prioritària

En la mateixa línia, Cardoner ha incidit molt especialment en el tema de la seguretat en aquest espai: "Treballarem perquè aquest sigui un projecte segur, modèlic, perquè representi l'expressió genuïna de la nostra afició. La violència queda fora del projecte. Volem un espai cent per cent segur. Reiterem la tolerància absolutament zero d'actuacions violentes, per un compromís del Club amb la seguretat que ha d'oferir als seus socis."

Dues condicions imprescindibles

En aquest punt, Cardoner, en les consideracions prèvies a la votació, ha volgut deixar molt clar que, independentment de l'aprovació o no del projecte, aquest no es portarà endavant "si no hi ha les màximes garanties de seguretat, i tenim la total confiança dels Mossos d'Esquadra, si no ens hi autoritzen." I ha afegit: "Per tant, la implementació del projecte no té dates d'inici. Caldrà esperar el moment que aquests dos punts es facin efectius."

Segons ha indicat el vicepresident de l'Àrea Social, per a la Junta Directiva aquest projecte "és una assignatura pendent del barcelonisme", i està pensada amb l'objectiu de "donar un impuls a l'animació del nostre estadi". "De vegades, en moments difícils, ens falta aquell to. Potser perquè als catalans ens costa manifestar-nos de manera col·lectiva. El nostre estadi necessita una animació que estigui a l'alçada del nostre equip. Moltes altres aficions animen més en els seus estadis que la nostra, i el nostre equip s'ho mereix", ha conclòs.

La votació de l’aprovació del projecte Grada d’Animació

A favor: 295

En contra: 198

En blanc: 33

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();