fcb.portal.reset.password

Abidal davant Di María / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dijous ha començat la venda d'entrades per a tots els partits de la temporada, i, en una hora, s'han esgotat les entrades per al Barça-Madrid. Aquestes entrades eren exclusives per als socis sense abonament, i, en una hora, s'han esgotat totes les localitats disponibles. El clàssic es jugarà el cap de setmana del 22 d'abril i no serà fins uns dies abans del partit quan es tornarà a obrir a la venda amb les localitats disponibles procedents del Seient Lliure. Els canals de venda d'aquestes entrades del Barça-Madrid eren els canals remots, és a dir, la web del Club, els terminals i el web de ServiCaixa i ticketmaster.

També a partir d'aquest dijous, els socis i aficionats han pugut començar a adquirir ja les entrades per a tots els partits de Lliga i de la fase de grups de la Lliga de Campions que es juguin aquesta temporada al Camp Nou.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10 hores d'aquest dijous i la compra es podrà fer a través de la web oficial del Club, www.fcbarcelona.cat, de manera presencial a les taquilles de l'Estadi (tant les de l'accés 14 com les del Bulevard als accessos 7 i 9) i també a través de ServiCaixa.

Paquets d’entrades

A partir del 7 de setembre, el Club posarà a disposició dels seus socis i aficionats paquets d'entrades per a les diferents competicions.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();