fcb.portal.reset.password

Una desena d'entitats que treballen habitualment, de manera directa o indirecta, amb les persones que tenen algun tipus de discapacitat assessoraran el FC Barcelona en aquesta matèria. Aquesta setmana ja es va fer la primera reunió de treball, prèvia a l'entrada en funcionament de l'Oficina d'Atenció Especialitzada (OAE).

Totes les entitats, representades

Pilar Guinovart, directiva de l'Àrea Social, i Pere Jansà, director de l'Àrea Social, van ser els representants del FC Barcelona en una trobada en què també hi van estar presents Pere Esteve i Sala, Enrique Rovira-Beleta i Cuyàs i Xavier García-Milà (Fundació Salas); Alfred Gordovil (Fundación ONCE); Enric Botí Castro de la Peña (Comitè Català de representants discapacitats); Francesc Lluch, Enric Lluch i Joan M. Gil (Àgils Comunicació); Manel Mora i Javier Quílez (Blaugranes en Cadira de Rodes); Enric Morist (Creu Roja); Manuel Martí (Associació Discapacitats Visuals de Catalunya); Rafael Olalla (exbomber de la Generalitat); Cristina Masala Lorenzo (voluntaris 'La Caixa'); Sílvia Serra (representant dels discapacitats psíquics), i Frederic Crespo (Step by Step).

Aquest col·lectiu d'experts, que representen tots els col·lectius de discapacitats, seran els encarregats d'aportar la seva opinió sobre les possibles millores d'accessibilitat a l'Estadi i a la resta d'instal·lacions del FC Barcelona. La directiva Pilar Guinovart, que és la presidenta d'aquesta mesa d'experts, serà l'encarregada de liderar aquests projectes.

La nova oficina, aviat

L'Oficina d'Atenció Especialitzada, que es posarà en marxa en les pròximes setmanes, coordinarà totes aquestes aportacions. A més, l'OAE, que s'ubicarà en un espai específic dins de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), serà l'encarregada també d'atendre personalment tots els socis del Club que tinguin algun tipus de discapacitat i que vulguin fer arribar les seves propostes. "És un dels nostres grans reptes: que tothom pugui accedir a l'Estadi, com més persones millor", resumeix Pilar Guinovart pel que fa als objectius d'aquesta nova iniciativa, cada cop més necessària "si tenim en compte que la piràmide generacional està invertida i que cada dia creix l'esperança de vida".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();